Menu

Dildo – Den bedste ven du kan få fat i

Det er sjældent du får en ven der ikke siger dig i mod, altid gør dig glad og altid virker. Det er det du får i en dildo. Din nye bedste ven. En dildo er nemlig “bare” et tilpas velformet stykke legetøj, uden motor eller andre dimser der kan gå i stykker. Den er altid klar og får ikke hovedpine og fås til både mænd og kvinder.

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men du kan trygt begynde at kigge dig om efter din dildo ven. Det er nemlig videnskabelig bevist at når du bruger en så udløses der kemiske stoffer i hjernen, der gør dig glad. Når du er glad undgår du stress og livsstils relaterede sygdomme (du skal stadig spise sundt og dyrke motion, stoppe med at ryge og alt det andet), men det hjælper når du er glad.

Nu lyder det måske som om at en Dildo er det eneste du kan få og skal have fat i, men det er det ikke nødvendigvis, men en Dildo fås i mange forskellige former og kan dermed tilfredsstille dig på mange måder.
Du kan f.eks. få

  • Alm. Dildoer
  • Naturtro dildoer
  • Silikone Dildoer
  • Glas dildoer
  • G-punkts dildoer
  • Mini dildoer
  • Kæmpe Dildoer

samt mange mange flere. Du kan få dem i forskellige materialer, størrelser og former. De kan være både til anal eller vaginal brug og kan bruges af både mænd og kvinder. De indeholder ikke metal, motor eller andre ting der kan ses på scanneren i lufthavnen og de kan tåle meget mere end hvis du vil have dem med vibrator i.

Hvor skal du så købe dig en dildo? Det skal du de steder på nettet, som du kan stole på. Det kan være sexshops, som er medlem af e-mærket eller sider, der henviser og rådgiver om køb af sexlegetøj. Dem finder du rigtig mange af så pas på med at tage den første og bedste. Tjek priserne og husk at tjekke anmeldelser på trustpilot, google og eventuelt Facebook. Her får du et mere rigtig billede, af butikken du indleder dig at handle med. Ring eventuelt til dem eller send dem en mail og se hvor hurtige og dygtige de er til at hjælpe dig med at vælge. Virker de ligeglade eller svarer langsomt så finde et andet sted.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *