Menu

Udfold dig i din seksualitet

Kender du til det med, at være en smule bange for at udforske en fremmed krop eller måske din egen? Så kan det være, at du har brug for lidt tid med dig selv og udforske samt styrke din seksualitet med et legetøj. Her kan man bruge mange forskellige ting, bl.a. dildoer. Så hvis du er på udkig efter en stor dildo, så læs med.

Ikke længere et stort tabu

Tidligere var sex og intimitet et stort tabu og mange rynkede på næsen hvis emnet blev bragt på banen. Heldigvis lever vi i en anden tid nu og derfor flyder snakken om forskellige stykker legetøj også mere end før. Hvis du har brug for, at lære lidt om forskellige typer dildoer, så har vi her en liste over forskellige typer. Der en selvfølgelig en standard dildo, som mange har haft i en sengebordsskuffe. Den er der ikke noget mystik over, men samtidig heller ikke den største pleaser i kategorien. Et godt alternativ til den mest almindelige er en glasdildo. Den er mere glat, den er strømlinet og så er den fræk at se på, specielt hvis du har en partner med indover. En helt tredje slags, kunne være en ”bunny” dildo, som har nogle små flapper der stimulere dig udenpå, mens selve skaftet gerne skulle gøre dig godt indvendigt. Mange dildoer kan vibrere, men det er en smagssag om man er til det. Selvsagt så kan man med en glasdildo, ikke få vibrator i.

Hvis du gerne vil fyldes ud

Hvis du kender til dildomarkedet så ved du også, at der er en kategori som er lidt ud over det sædvanlige. De helt store! Det kan være en særskilt fornøjelse at blive penetreret af noget der er så stort, som man næsten ikke kan tænke muligt. Hvis du godt kunne tænke dig at se nærmere på den større en af slagsen, så kan du tjekke udvalget online. Hvis du er erfaren og kender til at please dig selv, så kan du med fordel kigge på en stor dildo som denne. Det er noget helt andet, end den standard størrelse. Du bliver fyldt helt ud og det kan være helt vanedannende. Hvis du har fået mod på at begive dig ud i verdenen af dildoer, skal du bare have en god fornøjelse herfra! Vi håber du må få en masse dejlige orgasmer, det fortjener du!  

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *