Menu

Sådan bruger du en pocket pussy

Når det kommer til at bruge din pocket pussy, så handler det også meget om at udforske og prøve af, fordi der er ikke nogen 100% manual til hvordan den skal bruges, men der er selvfølgelig nogle guidelines som du kan følge, for at få den bedste og mest realistiske oplevelse.

Læs med her og find ud af hvordan en pocket pussy virker, hvordan du rengøre den, og hvordan du bedst vedligeholder den i lang tid.

Step by step

Her kan du læse step by step, hvordan du bruger en pocket pussy.

  1. Gør den øverste halvdel af din penis fugtig med glidecreme.
  2. Put også lidt glidecreme ind i åbningen på din pocket pussy, her kan du bruge en finger.
  3. Indsæt din penis i pocket pussyen, husk ikke trække for meget i åbningen fordi så kan den gå i stykker.
  4. Nu kan du langsomt begynde at bevæge din pocket pussy, start langsomt ud, indtil glidecremen har fordelt sig godt og grundigt.
  5. Husk at rengøre din pocket pussy grundigt efter brug, lige meget om du er kommet ind i den eller ej.

Passer til alle størrelser

En pocket pussy er lavet til at passe til alle størrelser, så selv hvis du er meget veludstyret, burde det ikke være noget problem, det er dog en god ide at købe en pocket pussy i god kvalitet, fordi den skal holde til at blive udvidet mere end almindeligt. Du kan meget nemt mærke forskel på en pocket pussy af god kvalitet, og en af dårlig kvalitet.

Hvordan føles det at bruge en pocket pussy?

Langt de fleste pocket pussys er designet til at føles meget ægte og realistiske. De er udstyret med riller og bump indvendigt, ligesom en rigtig kvinde. Derfor vil det også føles meget realistisk at bruge en pocket pussy, og netop derfor er de så populære. Nogle pocket pussys fås også med en vibrerende effekt, og her går den ægte og realistiske følelse lidt ned, til gengæld giver vibrationerne en helt anden, og meget intens følelse.

Glidecreme

Det er meget vigtigt at du bruger rigeligt glidecreme når du bruger din pocket pussy. Det giver for det første en dejligere følelse, og det gør også at du ikke kommer til at overstrække eller rive i materialet så det går i stykker. Husk at bruge en vandbaseret glidecreme, da en silikonebaseret udgave kan ødelægge det materiale som din pocket pussy er lavet i.

Rengøring af pocket pussy

Det er utrolig vigtigt at du rengøre din pocket pussy grundigt, hver gang den har været i brug. Du skal bruge noget varmt vand og sæbe. Sexshop.dk sælger rengøringsmiddel der er designet specielt til sexlegetøj, så det kan du med fordel købe. Du kan også få en desinficerende spray som du kan bruge til sidst, så du er sikker på at alle bakterier er fjernet.

Vedligeholdelse

Grundig og korrekt rengøring er med til at vedligeholde din pocket pussy. Hvis du ikke skal bruge den i lang tid, er det en god ide at drysse lidt talkum ud over materialet, fordi det skaber en overflade der hjælper med at materialet ikke tørrer ud. Husk at vaske talkumpudderet af, inden du bruger din pocket pussy igen. Din pocket pussy skal opbevares et tørt og lunt sted.

 

One Response
  1. Claus 16. august 2022 / Svar

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *