Menu

Frække kondomer til alle behov

Et kondom er ikke bare et kondom. Kondomer findes i mange varianter, med riller og knopper, i mange størrelser og sågar med smag. Der er muligheder for alle og man kan uden problemer finde kondomer i høj kvalitet.

Pas godt på dig selv og din sexmakker

Udgangspunktet med at benytte kondom under samleje er at passe på dig selv og sin sexmakker. Ved at bruge kondom beskytter man mod ønsket graviditet og mod seksuelt overførte sygdomme. Det er befriende ikke at skulle bekymre sig, når først man er komme i gang med den seksuelle akt.

Bedøvende kondomer

En særlig populær variant af kondomer er de bedøvende af slagsen. Med dem kan samlejet forlænges for dem, der ellers kan komme ud for tidlig sædafgang. Men de kan selvfølgelig også bruge af dem, der bare gerne vil have en længere seksuel akt. Er meget populære blandt unge.

Riller, knopper og smag

For dem der gerne vil have lidt ekstra sjov i sengen, kan man med fordel vælge kondomer med en ekstra lille funktion.

Kondomer med riller og knopper tilfører altid lidt ekstra til samlejet. Hele sexoplevelsen bliver bare endnu frækkere og sjovere med lidt ekstra på kondomet.

Kan man så ovenikøbet tilføre smag, så kan man for alvor få sexlysten op og ringe. Kondomer findes i varianter med rigtig mange smage.

Lige fra frugt til mint, chokolade og meget andet. Det er bare at finde det, man foretrækker. En god ide er at købe en pakke med forskellige varianter i, så kan man prøve sig frem og finde lige præcist det der virker. Der er intet så godt som at eksperimentere i sengen.

Undgå problemer med kondomet

Under normale omstændigheder er det let at bruge et kondom. Men man skal selvfølgelig bruge det på den rigtige måde.

Først og fremmest skal der vælges den rette størrelse. Måske bliver man nødt til at prøve lidt forskellige størrelser for at finde frem til hvad der er bedst.

Det er dog også muligt at benytte en penismåler. Desuden er det vigtig, at kondomet tages på lige så snart den seksuelle akt er indledt.

Der kan nemlig overføres bakterier gennem forskellige kropsvæsker. Det hele bliver også lettere med glidecreme. Der findes kondomer med indbygget glidecreme, men dette kan også bestilles separat. Og så er det en oplagt ide at bruge stærke kondomer af god kvalitet. Så undgår du, at kondomet går i stykker under samlejet og dermed ødelægger beskyttelsen.

3.009 Comments
 1. ojowuuyaji 8. juni 2023 / Svar
 2. uweronuuje 8. juni 2023 / Svar
 3. ehihopezoenih 8. juni 2023 / Svar
 4. onuxofehizece 8. juni 2023 / Svar
 5. umeujaewevi 8. juni 2023 / Svar
 6. udixetiqen 8. juni 2023 / Svar
 7. asaifooga 8. juni 2023 / Svar
 8. ekucesunexu 8. juni 2023 / Svar
 9. ocunewocode 8. juni 2023 / Svar
 10. xettaebajl 8. juni 2023 / Svar
 11. oriwoqjim 8. juni 2023 / Svar
 12. ikipozuzije 8. juni 2023 / Svar
 13. oyrilubisopow 8. juni 2023 / Svar
 14. uzasoxahho 8. juni 2023 / Svar
 15. cduiesa 8. juni 2023 / Svar
 16. eqacezivivih 8. juni 2023 / Svar