Menu

Vi anbefaler: Erotisk legetøj til par på forkert kurs

Er du på udkig efter erotisk legetøj, måske en vibrator til samlingen som par? Så er We Vibe måske noget for dig. We Vibe er et fantastisk mærke som laver en lang række forskellige former for vibratorer. Primært er mærket kendt for deres helt fantastiske trådløse parvibrator. Den fungerer igennem et appstyret system, og kan fører til enormt frække stunder sammen med din partner. Produktet hedder We Vibe Sync og er en kvalitets bevidst vibrator som kan fås ned til 989 kr. hos blogs omkring erotisk legetøj eks. Lovebuddy.

Produktet fungerer både på korte afstande via bluetooth, men også gennem Wi-Fi og internet, hvilket gør at den også er helt ideel til langdistance forhold. Uden at underdrive kan dette produkt helt sikkert fører til at langdistance forholdet beholder gnisten liiidt længere.

Nu tænker du måske: ”Men 989 kr. er da ikke just et billigt sexlegetøj?”.

Her må vi bare erklære os dybt uenige. Sammenlignet med, hvad du reelt set får af værdi når du køber en We Vibe så er det uden at tøve det vi ville kalde en billig vibrator. Det er klart at du kan finde bullet vibratorer til priser <100 kr..

Vores erfaring er dog hos Lovebuddy at de kunder som vælger en så billig vibrator oftest ender med, ikke at bruge produktet. We Vibe derimod, er en sikker vinder hos alle de kunder som har købt den har reaktionen været at den har været alle pengene værd.

Hvordan kan det så være dette sexlegetøj er alle 989 kr. værd?

SexlegetøjJo, her kommer en lang række fordele ved We Vibe Sync: Først og fremmest er dette voksen legetøj 100% vandtæt. We Vibe Sync er derudover formet på en sådan måde at produktet kan bruges under samleje og forøge nydelsen for såvel mand som kvinde. Det lille smarte stykke sexlegetøj kan selv sidde fast i skedeåbningen og stimulere kvinden g-punkt samtidig med at mandens penis stimuleres. Produktet er lavet i et blødt ydre materiale, hvilket sikrer at der ikke opstår gener under brug.

Erotisk legetøj til alle voksne

Slutteligt kommer We Vibe Sync med en helt genial app som inkludere en chat med både skrift og video. Det er altså et all-around produkt, som er særdeles velegnet til langdistanceforholdet men også helt genial til parret der bare ønsker at prøve en kvalitetsvibrator.

Der medfølger en fjernbetjening til We Vibe Sync som kan bruges op til 3m væk. Der er 3 knapper på selve produktet som kan tænde, slukke og skifte vibrations-niveauet.

Appen du/I skal bruge sammen med We Vibe produktet hedder: We-Connect og kan downloades på både App-Store og Android.

Et afsluttende tip: Der medfølger en helt fantastisk glidecreme fra We Vibe med produktet, som vil være en god idé at købe en mere af, når den første løber tør. Den hedder We Lube og er super til alverdens voksen og erotisk legetøj.

One Response
  1. Terra Childers 14. juni 2023 / Svar

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *