Menu

Bedste dildo til dig

At skulle vælge sin første dildo, kan være en skræmmende proces for nogle. Hvis du aldrig nogensinde har været i en sexbutik, så går dine tanker måske i retning af at, der er hylde efter hylde efter hylde med kæmpe penisformede dildoer med tydelige blodåre. Men der er faktisk utroligt meget mere variation derude. Faktisk så er mange dildoer slet ikke engang penisformede. Nogle er glatte og slanke, andre er struktureret med bølger og riller og rigtig mange har en let buet spids.

 

Hvis du er helt ny til de forskellige typer dildo og ikke er sikker på i hvilken retning du skal bevæge dig. Så er du heldig. For vi har talt med Dan Lei som ejer en sexbutik, han vil her give dig de grundlæggende ting som du bør overvejer.

Først og fremmest, Størst er ikke bedst.

En big dildo gør det måske ikke for dig, medmindre du har lidt erfaring og ved at det føles vildt lækkert at blive fyldt ud. Tænk først og fremmest på de bedste penetrations oplevelser du har haft, men også på dem som var for meget eller for lidt. Bedøm så ud fra det, hvilken ca størrelse af dildo du bør gå efter.

To af de vigtigste faktorer er omkredsen(den tykkelse) og så indstikslængden. Indstikslængden kan du dog selv styre lidt efterfølgende. For du behøver ikke at indføre hele dilsoen, hvis ikke du føler for det. 

 

Hvilket materiale er bedst til en dildo?

Der findes et utal af overflader som en dildo kan have. Metal, glas, silikone, træ etc Valget af materiale har ikke kun en indvirkning på selve oplevelsen, men der kan også være visse materialer som er sundhedsfarlige.

Her tænker vi på dildoer som er lavet af gel, de indeholder ofte phthalater, hvilket du helst ikke vil have ind i kroppen.

PVC, latex og TPE/TPR kommer ikke til at lække giftige materialer ind i dig, men de er noget porøse og kan derfor være svære at rengøre. Vi anbefaler derfor at du bruger et kondom på disse typer af dildoer.

Det klart bedste materiale er silikone og især medicinsk silikone. Det er 100% krops sikkert, det er ikke porøst og så føles det bare vildt lækkert mod huden.

Borosilikat glas og stål produkter er andre muligheder som er krops sikkert. Begge materialer kan også give en ekstra dimension, hvis man leger lidt med kulde og varme.

Hvis du elsker penetration, vil en dildo være et perfekt supplement til din legetøjsskuffe!

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *