Menu

Sådan får du gang i sexlivet igen

Er dig og din partner også ved at have svært ved at holde jeres sexliv kørende i en travl hverdag med både børn, arbejde og venner, der skal passes. Heldigvis er i ikke alene i jeres frygter. Der er rigtig mange par derude, som langsomt holder op med at have sex. Men det er selvfølgelig ikke det mest optimale, og et godt sexliv er så utrolig vigtigt for, at I kan klare hverdagen og alle de problemer, som kan være ødelæggende for et dysfunktionelt forhold og sexliv. Læs med her og find ud af, hvad dig og din partner kan gøre for at få gang i jeres sexliv igen.

Sådan får I gang i et godt forspil

Et godt forspil er noget af det vigtigste, når man skal til at have et dødt sexliv i gang igen. Der er nemlig her i finder lysten til hinanden frem igen, og det er sådan i kan komme igen med at have sex igen – selvom i måske ikke helt føler jer så trygge eller sexede i akten endnu. Hvis du er kvinde kan et lækkert sæt frækt undertøj være en rigtig god start til at gøre din partner fyr i flammen efter dig. Især hvis du ikke normalt bærer sådan noget pirrende undertøj, kan det være en rigtig spændende oplevelse for dig og din partner. For din partner fordi, at han får lov til at se dig i noget spændende, som han sikkert ikke har set længe, og for dig fordi, at du får lov til at føle dig eftertragtet og lækker igen. Det er altid en fantastisk følelse – for jer begge.

Hvad så, hvis jeg ikke føler mig tilpas i min krop?

Hvis det kan være svært for dig at tage et sæt frækt undertøj på, kan det også vise din partner, hvor meget du gerne vil have jeres sexliv i gang igen. Du viser nemlig, at du er rigtig modig ved at vise dig og din krop frem. Og han synes helt sikkert, at du ser helt perfekt ud – også hvis du ikke altid selv synes det. Her handler det bare virkelig om, at du finder et sæt frækt undertøj, som du føler dig rigtig godt tilpas i, og som du føler dig både lækker og fræk i. Så bliver hele forspillet og senere samlejet godt, når i føler jer sexede og trygge ved hinanden.

Sæt tid af til hinanden

Måske kan det føles hårdt og alt for planlagt, hvis I for eksempel aftaler at have sex hver onsdag aften. Men det er virkelig vejen frem, når I skal have jeres sexliv i gang igen. I starten handler det nemlig rigtig meget om, at man kommer ud over sin barriere, og så man kommer i gang igen. Når i så igen er trygge ved hinanden og jeres sexliv kan i begynde at have sex på for eksempel lørdagsmorgener og midt på dagen, som også kan være rigtig pirrende og godt for jeres nye sexliv.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *