Menu

Giv den perfekte gave til din kvindelige partner til jul

Det er efterhånden almen viden, at det er svært for manden at vide, hvad hans partner skal have til jul. Hvis du også har det sådan, så er du bestemt ikke alene. Kvinder har nogle meget bestemte holdninger til, hvad de gerne vil have i hjemmet, hvilket tøj de gerne vil have på osv. Det er faktisk noget nær en umulig opgave for manden at finde ud af, hvad partneren gerne vil have. Det bliver vel også lidt kedeligt, hvis man bare følger den standard ønskeliste, der er sendt ud? I år kan du gøre noget helt specielt og give en gave, som din partner helt sikkert ikke selv har tænkt på. Det er en gave som med garanti vil give hende et smil på læben og mange timers sjov efterfølgende.

Den oplagte gaveidé der gør at din kvinde aldrig føler sig ensom

Det du kan gøre, er at give din partner en helt særlig gave i form af sexlegetøj fra Winkwink.dk. Et forslag til den oplagte gave til din partner er, at du i første omgang køber Clone A Willy Klon Din Penis Original Kit til dig selv. Med det kit, kan du lave en vibrator til din partner, som ligner din penis. På den måde kan du give din partner den oplagte gave, hvor hun altid har dig ved hånden. Det kan gøre hende mindre ensom, hvis du har et arbejde, hvor du rejser meget. Det vil med garanti også give hende et smil på læben og nogle hyggelige stunder for sig selv under lagnerne. Der medfølger et vibratorelement, som lægges ind i støbningen. Det eneste du nu skal overveje, er hvordan du slipper afsted med at lave den sjove gave, uden at din partner opdager, hvad du har gang i. Du må se om du kan finde et sted, hvor du kan være alene, mens du laver afstøbningen. Det anbefales at du køber en penisring, så du kan holde erektionen under hele støbningsprocessen. Efterfølgende må du gemme afstøbningen godt væk i de 24 timer, så du kan nå at pakke gaven ind, uden hun opdager det.

Den fås i forskellige farver og nuancer

Du kan vælge mellem at lave afstøbningen i en nuance, som gør, at den ligner din penis mest muligt. Den kan laves både til dig med lys hud og dig med mørk hud. Det er også muligt at købe kittet, så der kommer en vibrator ud af det, som lyser i mørket. Det vil måske være en oplagt idé, hvis du vil gøre noget ekstra sjov ud af det. Den er både anvendelig, sjov og nem at finde i mørket.

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *