Menu

Hastighed eller pris? 

Hastighed eller pris? 

Hvad er vigtigst når du skal vælge bredbånd? Er det hastigheden eller prisen? Det er sikkert et spørgsmål mange stiller sig selv, når de står i den situation. For at være helt ærlig er der ikke noget endegyldigt svar, på dette spørgsmål for det er helt op til den enkelte person. Som mennesker er vi alle forskellige, vi har forskellige hobbyer, vi har forskellige job stillinger osv. Derfor har vi også meget forskellige holdninger til internettet, ligesom det er forskelligt hvor meget vi bruger det, hvad vi bruger det til og hvad vi forventer af det.  

Hastighed eller pris? Det kommer helt an på dig som person, hvad bruger du det til og hvad forventer du af det? Hvad er vigtigt for dig når du vælger bredbånd, er nok mere det rigtige spørgsmål at stille.  

Hvis det vigtigste for dig er en billig pris, er det rigtigt fint. Du skal bare være opmærksom på at det måske ikke matcher dine andre behov, hvis du f.eks. ønsker en meget høj hastighed. Er det vigtigste for dig den allerhøjeste hastighed? Så kan det være du skal gå på kompromis med en billig pris.  
Du kunne selvfølgelig også vælge en mellemvej, med en middel til høj hastighed, til en forholdsvis lav pris. Derudover kunne du også overveje pakkeløsninger, hvor du måske betaler lidt mere for dit bredbånd men tilgengæld får billigere tv-pakke eller streaming tjenester. Der er mange forskellige muligheder når det kommer til at vælge bredbånd, og du kan helt sikkert blive ved med at finde fordele og ulemper ved begge dele.  

Noget andet der spiller ind på dit valg er det område du bor i og de muligheder der er i det område. Der er forskellige muligheder for at få bredbånd, herunder fiberbredbånd, mobilt bredbånd og almindelig trådet bredbånd. Hvad du kan få der hvor du bor er meget forskelligt fra område til område. Nogle er heldige at kunne få fiberbredbånd, da det er ført ud i deres område. Andre kan få det igennem en trådet forbindelse som kabel-tv eller telefonstik. Hvor nogle har bedre muligheder med mobilt bredbånd. Så når du skal vælge bredbånd, er det op til dig selv at finde ud af hvad der er vigtigt for dig. 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *