Menu

Den gode weekend, der ikke endte lige så godt

Der var en lørdag. Jeg elskede lørdag. Jeg elskede weekend. Det var de dage, man ikke behøvede at tænke over at skulle i skulle eller vågne tidligt. Man kunne gøre lige hvad man ville. Jeg var i tvivl om jeg skulle spørge nogle venner om vi skulle lave noget, eller om jeg skulle blive hjemme og se min serie hele dagen. På den ene side ville jeg gerne ud med vennerne, fordi vi finder altid på noget hyggeligt at lave, men på den anden side var jeg virkelig træt, og ville bare gerne være derhjemme, og slappe af. Jeg valgte at skrive til mine venner og spurgte om vi skulle lave noget. Det var to af mine friske på, og vi aftalte at tage ud og bowle. Det endte med at være virkelig hyggeligt, og vi tog også ud og fik noget god mad efter. Det blev en hyggelig dag. Det begyndte at blive lidt sent, så jeg valgte at smutte hjem igen. Nu skulle jeg bare se min serie resten af dagen. Da jeg kom hjem for at tjekke min mobil ser jeg at min skærm er smadret. Eller ikke helt smadret, men der var kommet en revne. Jeg vidste ikke helt hvordan det var gået til. Jeg må have slået min mobil ind i en bowling kugle hårdt, imens den lå i min lomme. Det var virkelig ærgerligt, og jeg måtte bare få skærmen skiftet. Jeg valgte at tage ned forbi fixphone.dk mandag efter skole. De var virkelig flinke dem der arbejdede der. De tog min mobil til reparation, og sagde at den allerede var klar om en time. Der gik så en time og jeg får min mobil igen. Skærmen var skiftet, og den så bare helt ny ud. Virkelig godt arbejde.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *