Menu

Værd at vide om sexlegetøj

Det er efterhånden tættere på reglen end undtagelsen, at vi har et eller flere stykker frækt legetøj gemt i skuffen i natbordet til ensomme nætter. Det kommer sig ikke så nøje om vi er singler eller par, for i dag er det helt normalt både at bruge de frække sager alene eller sammen med en partner. Vi er vilde med at lege.

Det er dog vigtigt, at du passer på, når du bruger legetøjet, så der ikke opstår skader eller andre ubehagelige gener som følge af brugen. Her kommer tre hurtige råd til dig, der er glad for en hjælpende (eller vibrerende) hånd i sengen, som gør at dit sexlegetøj holder længere:

Rengøring

Når du har brugt dit legetøj, er det vigtigt, at du får det rengjort så hurtigt som muligt, så der ikke sætter sig noget fast i de små ujævnheder og riller. Du kan medkøbe rengøringsmiddel og desinfektionsspray, som er specielt udviklet til formælet, men du kommer også langt med lunkent vand og almindelig parfume-fri sæbe.

Glidecreme

Det kan være let at glemme glidecremen som kvinde, når du leger med dig selv og bruger legetøj. Det kan dog godt betale sig at bruge glidecreme, for ikke alene skåner det dig for eventuelle gener, det giver også en langt mere behagelig oplevelse. Derfor: Husk glidecreme! Både når du er alene og, når du hygger med din partner.

Opbevaring

Det er en god ide at opbevare dit sexlegetøj et sted, hvor det ikke kommer i kontakt med støv eller snavs. En lukket æske eller en pose er det bedste og ofte medfølger der en fin pose til formålet, når du køber din vare. Det gør, at du ikke risikerer at dit legetøj bliver beskidt, når du ikke bruger det. Sørg altid for at lægge det i posen direkte efter rengøring, for at opnå den bedste hygiejne.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *