Menu

Her køber du et frækt kostume til halloween

Mange mennesker er glade for, at USA har fået så stor påvirkning på vores land, at der er kommet halloween til landet. Det er især de mennesker, som i forvejen er vilde med at klæde sig ud, som er vilde med denne tradition.

Det gode ved netop denne amerikanske tradition er, at man kan udleve sine fantasier en enkelt aften. Nogle vælger at tage noget helt uskyldigt på mens andre kan lide at lege lidt med nogle seksuelle fantasier. Skal man med en partner til en halloween fest kan man få nogle sjove situationer ud af dette og man kan håbe, at man ender i soveværelset sammen og her kan udleve sine fantasier endnu mere og endnu mere privat. Vælg et sexet halloween kostume hvis du er til udklædning.Det kan nemlig gøre, at du føler dig endnu mere tilpas og endnu mere eftertragtet.

Køb ikke det billigste halloween kostume

Når du skal købe et halloween kostume er der ingen grund til at købe det billigste. Meget ofte er det nemlig ikke så pænt som de lidt dyrere typer af kostumer du kan købe. For det meste er de samme typer af kostumer i forskellige prisklasser. Her kan du selv vælge hvad du er til, men der er ingen tvivl om, at du får mest for pengene hvis du køber et af de lidt dyrere kostumer.

Brug et par dage til at finde ud af hvad du skal være klædt ud som så du ikke bestiller noget, der blot skal tilbage igen. Har du en partner kan det være en ide at forhøre dig hos vedkommende.

Hvis han eller hun har et helt særligt ønske til noget kan du vælge at efterleve dette. Er du alligevel ligeglad kan det ikke skade, at din partner ser dig som noget sexet og lækkert. For på den måde kan I lege med kostumet når I er alene senere.

frækt kostume

Find et overraskende kostume

Ønsker du at være sexet er der ingen tvivl om, at det er en ide at klæde sig ud som enten skolepige eller som stuepige. Disse to kostumer slår aldrig fejl. Generelt er det sådan, at disse to kostumer fungerer bedre, jo kortere nederdelen er, og jo mindre stof der er på overdelen.

Du kan dog også vælge at købe et kostume, som er mere overraskende end mange andre. Hvor andre ofte vælger at købe de helt klassiske kan du gøre noget lidt overraskende og prøve noget helt andet. For eksempel kan du vælge at iklæde dig et kostume, hvor du ligner en nonne. En nonne er normalt ikke noget, som man forbinder med noget sexet.

Men hvis du vælger at vise noget af din krop frem, som en nonne ikke gør, så vil dette kostume fungere rigtig godt. En anden ting du også kan klæde dig ud som er en sekretær eller bibliotekar. Ofte er der nogle der har en fantasi om netop disse to typer af arbejdere. Det skyldes det lidt nørdede, kontrollerede og stramme look, som netop disse to professioner er kendt for.

kostume halloween

 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *