Menu

Prøv nye høretelefoner 

 

Prøv nye høretelefoner 

Hvilket headset skal jeg vælge? 

Har du brug for et headset, som kan spille i den bedste kvalitet og har en vanvittig lang batterilevetid, så du er for uden at skulle lade dine Bluetooth høretelefoner op hele tiden? Så har vi lige netop de Bluetooth høretelefoner, som du har brug for! 

Vi er eksperter i trådløse headset og Bluetooth headsets er vores fortrukne headsets. Det essentielle for os er at lydkvaliteten er i top, når man skal lytte til lydbøger, musik eller noget helt tredje.  

Når man skal finde frem til sit næste trådløse høretelefoner er det her vigtigt at have en ide om præcis, hvad du vil at det skal kunne. Her kan man se på om det er batterilevetiden, som er det vigtigste for dig. Hvorfor det er klogt at se nærmere på de specifikationer som headsettet har, når man skal købe et nyt headset.  

Vores Bluetooth headset forbindes alle sammen med Bluetooth, hvilket er den mest stabile form for forbindelse man kan benytte sig af, når man skal anvende høretelefoner trådløst.  Her findes der et væld af generationer, som hver eneste gang styrker brugeroplevelsen herunder styrker den lyd, signalstyrke, afstand fra enhed og meget mere.  

Enormt sortiment 

Vores super sortiment inkludere både sportsheadset og headset til hverdagsbrug. Sportsheadsettene kommer med et indbygget running band, så du slipper for at dit headset ryger på gulvet og bliver ødelagt, hvis det falder ud af øret, mens du er aktiv. Vores hverdags Bluetooth høretelefoner består af SmartPods og Apple AirPods, som begge har 2 separate headsets pods, som er små kompakte enheder, som man kan sætte i øret fuldstændig uden ledninger, som er dig i vejen, mens du er på farten.  

Vores hverdags Bluetooth headset kommer med et etui, som lader dit headset op, mens du ikke anvender dem, det er hvad vi kalder for klogt! Etuiene fungerer dermed som en form for powerbank til dine Bluetooth høretelefoner uden at du skal skænke en tanke på en træls ledning du skal vikle dem ud af, når du vil til at lytte til musik. Etuiet gør det overskueligt for dig at holde styr på hvor dine earpods er, så du slipper for at den ene forsvinder i lommen eller andetsteds.  

Gode overvejelser 

Lyttetiden er en af de essentielle faktorer, man skal overveje, når man skal vælge hvilket trådløst headset, som man skal have. Da det afgør hvor lang tid du kan lytte til din yndlings podcast. Her er det også være klogt at se på hvor lang tid det tager for Bluetooth høretelefonerne at blive opladet, da det er afgørende, at det ikke tager over 8 timer eller lignende. 

Er du et naturmenneske, der elsker at gå lange ture i skoven og lytte til en god sang eller til vise ord? Så er det bestemt også det bedste valg at anvende ledningsfrie headsets.  

I fitnesscenteret er den bedste afspilning ledningsfrie høretelefoner, da de kan lukke alt anden lyd ude og det er måske ikke altid dit favorit track, som kører på højtalerne i dit fitnesscenter. Her går ledningen ikke i vejen for dig, når du skal løfte tunge vægte eller anvende de mange maskiner.  

Vær foruden ledningsspinat  

In ear høretelefoner er også et fortruken valg, da det automatisk blokere udefra kommende støj og larm, når du blot vil lytte fokuseret på det, som foregår i dit trådløse headset.  

Vi ved at ledningsspinat er noget af det mest ubehagelige ved et headset, derfor forhandler vi udelukkende ledningsfrie Bluetooth høretelefoner. Så du undgår at skulle vikle en ledning fra hinanden.  

Bluetooth giver dig muligheden for at kunne forbinde til lige netop den enhed du vil forbinde dig til. Da alle nyere computer, telefoner, tablets osv. har Bluetooth indbygget. 

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *