Menu

De danske forbrugere bliver lokket af fantasierne

Det er ingen hemmelighed, at man seksuelt kan udfolde sig på mange forskellige måder. Der findes næsten ligeså mange forskellige fantasier, som der findes mennesker på planeten. For nogle år siden, blev SM og BDSM for alvor trukket frem i lyset, da trilogien om Fifty Shades of Grey kom på markedet, først som bog og derefter som film.

Der er dog stadig mange danskere, der ikke tør tage springet og forsøge sig med f.eks. BDSM, da denne genre er associeret med smertepåføring og underkastelse, hvilket er noget, der skræmmer livet af de fleste. Dog ligger der meget mere i konceptet omkring BDSM, end blot disse to elementer.

SM og BDSM har fået et dårligt ry grundet de former for sexlegetøj, man kan få i kategorien. At alt lader til at handle om lak, læder, kæder og smertefulde værktøjer som piske, klemmer og kolde metalbure, er én af de ting, der får mange danskere til at vende om og tilbage til det de kender, fremfor at tage springet fuldt ud.

Den grundlæggende milepæl i BDSM handler dog ikke om smerte, men om kontrol, respekt og komplet fysisk og psykisk nydelse.

Slip kontrollen og oplev, hvordan BDSM kan få dig op og flyve

Som tidligere nævnt, handler BDSM primært om at slippe den kontrol, man dagligt går og kæmper med at bibeholde. Kontrol er en god ting i langt de fleste tilfælde, dog kan det også blive en form for besættelse, der medfører stress og ulykkelighed.

BDSM er en mulighed, hvor man kan slippe tøjlerne over sin krop og fysiske tilstand fuldstændigt og lade en anden tage over med så stor respekt for ens velvære, at det nærmest virker umuligt. I starten kan det være svært at skulle afgive kontrollen over ens krop og ens seksuelle lyster, dog bliver den seksuelle oplevelse så meget større, når det lykkedes.

En del af BDSM er, at man bliver bundet fast på en eller flere af en lang række måder. Man kan få lagt hænder og fødder i håndjern, få spredt benene med en sprederbare, blive hejst op på tåspidserne fra en kæde i loftet eller få bind for øjnene.

Ved at give slip på ens bevægelsesfrihed, kan man give sig hen til den totale følelse af ens krop. Derved kan man nå nye højder af orgasmer, der førhen blot var en uopnåelig skrøne.

BDSM udstyr er en del af legen – men der findes mange varianter

Når man for første gang bevæger sig ud i verdenen af SM og BDSM, behøver man ikke springe direkte i et læder catsuit, eller købe de største lænker og kroge til loftet. Man kan starte i det stille med bind for øjnene og plysarmbånd og stadig blive i sengen sammen med sin partner, så det på denne måde stadig føles trygt og normalt.

Overvejer du at prøve SM og BDSM, kan du undersøge mulighederne for blid SM, ved at researche internettet – dette bugner med informationer og vejledninger.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *