Menu

Stilet Skjorteholdere 

Stilet Skjorteholdere 

Er man træt af at ens skjorte ryger op af bukserne ved det mindste stræk eller løft i armene og derved får en til at se dårlig ud? BalderClothes ved hvor afgørende det er for en at se godt ud og sørge for at ens outfit blot virker. Derfor har vi valgt at indføre skjorteholderen til vores sortiment, så du aldrig mere skal bekymre sig med at ens trøje ryger op af bukserne.  

Hvad kan en skjorteholder?  

Skjorteholderen er et smart lille stilrent redskab for dem, der vil have at t-shirten skal forsætte med at være nede i bukserne. Vi fører to typer af skjorteholdere. Den ene er vores klassiske type, hvor du bare monterer den ene del i strømpen ind under buksen og op i t-shirten og garantere en dermed at skjorteholderen ej er en i vejen mens du bevæger dig og sørger for at t-shirten er strammet helt op. Den anden udgave er vores v2 model, som har 2 ringe, som kan monteres rundt om sine lår og hæfter med klampere i trøjen 3 steder i hver side og herved holder skjorten i bukserne.  

Begge modeller har samme funktion, men nogen vil helst den ene frem for den anden, da nogle mener det er mere lækkert at den sidder nede om benet og andre ønsker ikke noget om benet.  

Mange muligheder 

Skjorteholdere er ikke kun til mænd og der er taget med i betragtning for at ej to individer har samme tykkelse af ben, hvorfor vores v2 model kan justeres i længde og bredde omkring låret, så du ej behøver tænke over at bytte skjorteholderen ud, hvis du for eksempel begynder at løve eller taber sig. Skjorteholderen kan derfor snildt benyttes til piger.    

Mest anvendt til skjorter 

Skjorteholderen er som i sit navn til at starte med designet til at bibeholde skjorter nede i bukserne, men man kan nemt anvende den til t-shirts, bluser eller poloer, hvis man helst vil have dem nede i bukserne.  

Både til arbejdet og privaten 

Skjorteholderen behøver ikke blot anvendes til et socialt sammenhænge som gilde, man kan snildt benytte skjorteholderen på jobbet, hvis du ønsker at se skarp ud over for chefen, men kan også sagtens anvendes i hjemmet, hvis man elsker at man ser skarp ud altid. Skjorteholderen kan hjælpe en til fremlæggelser eller eksamener på studiet, så man er 100 % på at se smart ud.  

Ud til fest 

Skjorteholderen er perfekt til en, der skal til fest og måske har fået et par stykker indenbords og efterhånden muligvis ikke lige er så opmærksom senere på dagen omkring dit look, som du var fra start på dagen. Her slipper man for at skulle overveje at trøjen flyver op af bukserne, når man svinger hofterne ude på floor. 

Er du mode bevidst og ved lige nøjagtigt hvornår at dit påklædning har behov for at din trøjen er nede i bukserne, så ved man, at man vil have at ens påklædning også fremstår som man forstiller dig det. Derfor er skjorteholderen den ideelle løsning til en. Da du ej bemærker den på og får dig til ikke at skulle skænke din skjorte en tanke.  

  

  

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *