Menu

Har du praktiske problemer i soveværelset?

En del kvinder døjer med tørhed i underlivet. Dette kan skabe problemer i flere situationer. Når du er sammen med en partner, kan det være svært at komme i gang med det intime samvær, men også når har brug for at tilfredsstille dig selv, kan tørhed være med til at ødelægge oplevelsen.

En løsning på dette er at bruge en glidecreme. Der er utrolig mange fordele ved glidecremer, uanset om du skal være sammen med en partner, eller nyde et øjeblik alene.

Hvilken glidecreme skal du bruge?

Det anbefales altid at bruge en vandbaseret glidecreme, hvilket primært er af praktiske årsager. En vandbaseret creme er nemlig meget jævn. Det vil sige at du ikke bliver klistret over det hele, hvilket man ofte oplever med cremer, der er silikonebaseret eller oliebaseret.

Samtidig er en vandbaseret glidecreme nem at vaske af, når du er færdig i soveværelset. Det er således ikke med til at fjerne fokus fra det sjove, at der er et stort rengøringsarbejde bagefter. Nogen kvinder, der har brug for glidecreme, kan nemlig ofte fravælge samleje, grundet irritationsmomentet der opstår, når en olie- eller silikonebaseret glidecreme nægter at gå af igen.

En vandbaseret er ikke ringere under akten end nogen af de andre typer cremer. Du får præcis samme store nydelse, og kan slappe af efter samlejet også.

Glidecremer kan øge nydelsen

Om du er sammen med en partner, eller du anvender en dildo selv, så er glidecreme med til at gøre det både lettere og rarere at få noget op i underlivet. Der findes endvidere glidecremer, der indeholder desirex. Dette er en creme, der øger sensitiviteten og blodgennemstrømningen i kvindes underliv under samlejet.

Der findes faktisk 8.000 nervebaner i kvindes klitoris, der alle kan stimuleres via en sådanne type creme. Når alle disse nervebaner stimuleres under samlejet, er der stor sandsynlighed for at du får den ultimative nydelse og endnu større sandsynlighed for at du når klimaks.

Hvis du bruger beskyttelse under samleje er det en nødvendighed at du vælger en vandbaseret glidecreme. Olie- og silikonebaseret glidecremer kan opløse kondomet, hvilket ødelægger hele formålet med prævention. En vandbaseret glidecreme er derimod fuld kompatibel med kondomer, så du kan anvende en vandbaseret glidecreme, uanset om i bruger kondom eller ej.

Eksempler på vandbaseret glidecremer af høj kvalitet

Hvis du er på jagt efter en glidecreme, men ikke helt ved hvilken en, du skal vælge kommer her et par muligheder. Er du blevet lidt nysgerrig efter at prøve cremen med desirex af, findes der glidecremen Durex Intense Orgasmic Gel. Den er specielt udviklet til kvinder, der har svært ved at komme. Og det er faktisk 2/3 af alle kvinder, der har dette problem. Du påfører cremen på klitoris inden samleje, og så er du faktisk klar.

Hvis du samtidig har problemer med tørhed, har du måske brug for en glidecreme, der virker i skeden. Her kan Bodyfun Aqua Glidecreme anbefales, der er en helt naturlig vandbaseret glidecreme, med aloe vera og panthenol. Denne unikke sammensætning, gør at du får en langvarig effekt, på trods af at glidecremen er vandbaseret.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *